El Fraikin visita Romania amb la classificació dels quarts en joc

Una victòria dels granollerins donaria el segon lloc de la lligueta de la Copa EHF a falta d'una jornada per acabar la fase

Esports

Granollers

Un cop es van disputar els dos partits contra el FC Barcelona Lassa i el de lliga Asobal contra el BM Cangas, el Fraikin Granollers només pensa en passar als quarts de final de la Copa EHF. Per assolir el repte, que l’any passat es va quedar a tocar, el Fraikin necessita guanyar a la pista del complicat Dinamo de Bucarest (diumenge, 12.30 h). Per contra, una derrota, juntament un empat del Magdeburg, podria eliminar a l’equip de Carlos Viver.

La lligueta del grup granollerí, a falta de la disputa de les dues últimes jornades, té com a líder el Magdeburg (6 punts); al segon lloc, el Dinamo (5); al tercer, el Fraikin (4), i al quart, l’Aalborg (1). Per assolir el segon lloc, o fins i tot el primer, el conjunt granollerí necessita puntuar a Romania amb una victòria i així superar el Dinamo. Al partit de la primera volta, el Fraikin va protagonitzar la pitjor segona part de la temporada i va perdre contra el Dinamo per 28 a 29. Amb la lliçó apresa, el conjunt de Carlos Viver es juga el futur continental, de moment, a Romania.

Edicions locals