El Fraikin Granollers supera el Dinamo i es col·loca líder

Els granollerins depenen d'ells mateixos per passar als quarts de final de la Copa EHF

Esports

Granollers

Cap de setmana rodó del Fraikin BM Granollers en la penúltima jornada de la lligueta de la Copa EHF. Els de Carlos Viver van guanyar 26 a 27 a la pista del Dinamo de Bucarest i van situar-se al primer lloc del grup A per la derrota, inesperada, del Magdeburg contra l'Aalborg (26-25). Els granollerins depenen d'ells mateixos per passar als quarts de final de la Copa EHF.

Victòria ajustada però molt valuosa del Fraikin en una pista complicada, ja que una derrota podia haver significat l'eliminació de la competició. Els granollerins es van presentar a Romania com si fos una final i van guanyar-se el dret de tenir totes les opcions de passar als quarts continentals. El compromís va ser igualat de principi a fi, ja que la descans l'electrònic era 14 a 15. Tan sols va haver una avantatge granollerina a la represa, 14 a 17, però que ràpidament va ser neutralitzada pels locals. El compromís es va decidiir a l'últim minut amb un gol d'Adrià Figueras i una mà salvadora de César Ameida Bombon, que congelava el marcador final 26 a 27. 

A falta d'un partit, el Fraikin BMG lidera el grup A amb 6 punts; al segon lloc hi ha el Magdeburg (6 punts); al tercer, el Dinamo (5); i al quart, l'Aalborg (3). A la darrera jornada el Fraikin rep l'Aalborg al Palau d'Esports aquest diumenge (20.30 h), mentre que alemanys i romanesos es veuran les cares a la pista del Magdeburg. 

Edicions locals