L'Aplec de Canovelles celebrarà dilluns l'aniversari de la Verge de Bellulla

Sant Fèlix i la font de Can Duran acolliran el gruix d'activitats per celebrar els 800 anys de la verge

Cultura

Canovelles

Diumenge 27 i dilluns 28 de març Canovelles celebrarà una de les trobades més participatives i emblemàtiques de l'any: l'Aplec de Canovelles, organitzat conjuntament entre l'Ajuntament i la Comissió Sant Antoni Abat.

La festa començarà diumenge amb la inauguració de l'exposició d'enguany, a les 18 h, el 800è aniversari de Nostra Senyora de Bellulla, que commemora l'any Bellulla. Una mostra que quedarà oberta al públic dilluns, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h a El Campanar.

A les 19.30 h, se celebrarà també el concert de la Primavera clàssica a Sant Fèlix, en l'entorn immillorable de l'església Sant Fèlix.

La Cursa de fons de Canovelles, que enguany arriba a la 26a edició, serà el primer acte de dilluns. Paral·lelament tindrà lloc la missa en honor a la Mare de Déu de Bellulla a l'església de Sant Fèlix i, a la zona esportiva Can Duran els petits gaudiran novament del parc infantil amb inflables. L'Era de Can Castells s'omplirà, després, de Gegants i sardanes en la demostració de cultura popular. La Cobla Punt Cat serà l'encarregada de posar música a la ballada de sardanes popular.

A les dues del migdia, la font de Can Duran tornarà a ser l'escenari de l'acte estrella del programa: l'arrossada popular. I, a la tarda, ball amb el duet Guatekers i actuació de la colla de ball de Gitanes de la Comissió Sant Antoni Abat, que tancarà els actes de l'Aplec fins l'edició de l'any que ve.

La festa comptarà aquest any amb la col·laboració del Club d'Atletisme, la colla gegantera, el grup de ball de Gitanes de la Comissió Sant Antoni Abat, la parròquia de Sant Fèlix i Protecció Civil de Parets del Vallès.

Edicions locals