El Fraikin Granollers depèn d’ell mateix per passar a quarts de final al Palau

El club ha programat per dissabte un entrenament obert al públic a les 10.30 h

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers ho té tot al seu abast per passar als quarts de final de la Copa EHF. L’equip de Carlos Viver depèn d’ell mateix per assolir diumenge (20.30 h) la classificació per a la següent fase continental. La victòria contra el Dinamo de Bucarest del cap de setmana passat i la derrota del Magdeburg contra l’Aalborg, ha deixat als granollerins al primer lloc de la lligueta quan falta una jornada per tancar aquesta fase.

El Fraikin, amb 6 punts, és líder del grup A; al segon lloc hi ha el Magdeburg (6 punts); al tercer, el Dinamo de Bucarest (5); i al quart, l’Aalborg (3). En el pitjor dels casos, una derrota granollerina donaria la classificació als de Carlos Viver si guanya el Magdeburg o el Dinamo.

El club ha fet una campanya amb preus populars per omplir el Palau. Qualsevol aficionat que tingui el carnet europeu, podrà recollir 2 o 4 entrades addicionals gratuïtes fins dijous; mentre que si es té el carnet de soci, es poden comprar entrades a 10 euros. Els menors de 10 anys, podran entrar al partit de franc. A banda d’això, dissabte s’obrirà al públic l’entrenament del Fraikin (10.30 h) i se sortejaran 10 entrades dobles i 3 samarretes del BMG.

Edicions locals