La Molletense ja planifica la propera temporada a Segona Catalana

A falta de 9 jornades per acabar la temporada la salvació està a 19 punts

Esports

Mollet del Vallès

La UD Molletense ja planifica la propera temporada amb la previsió que jugarà a la Segona Catalana. Encara queden 9 jornades per acabar el campionat, però la directiva i la secretaria esportiva veuen molt complicat mantenir la categoria amb la salvació ja a 19 punts després de la derrota la jornada passada contra l’Abadessenc, penúltim classificat. “Tot i la situació actual no volem donar la sensació que deixarem escapar el final de temporada; lluitarem per guanyar el màxim de partits i qui sap com quedarem”, valora.

La situació de l’equip és complicada, a l’últim lloc amb 10 punts i restant les jornades per consumar el descens. “Som una entitat humil i per nosaltres jugar dues temporades a la Primera Catalana té molt de mèrit. Millor la primera que no pas la segona”, admet Montoya, que confirma la continuïtat de l’actual entrenador, José Linares. “Amb ell hem fet un projecte, de manera que continuarà la propera temporada a Segona Catalana o a Primera. Tot i que ja sabem com va el món de futbol, jo confio en ell per muntar un equip fort per a la temporada vinent”, aclareix el màxim responsable de l’entitat.

Des de fa un mes, la Molletense ha patit la baixa de tres jugadors: Mario Villaescusa, Jancarlo i Rafa Muñoz. “Ja estem mirant jugadors, i hem donat la baixa a alguns jugadors perquè ens ho han demanat i ho hem vist bé”, remarca Montoya, que treu ferro al fet d’haver-se presentat als dos últims partits amb només dos canvis: un porter i un jugador. “Hem patit lesions i sancions. La Setmana Santa ens anirà bé per recuperar gent. A més, volem fer fins a tres fitxatges de cara a final de temporada”, avança el president. La Molletense vol acabar la temporada amb una plantilla, com a mínim, de 19 jugadors, i per això ja busca perfils de la Segona Catalana.

Edicions locals