Granollers prepara la Fira Guia't sobre formació professional i el món laboral

La fira, que s'organitza des del 2010, se celebrarà a Roca Umbert els dies 6, 7 i 8 d'abril

Societat

Els propers dies 6, 7 i 8 d’abril se celebrarà a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert de Granollers la setena edició de la Fira Guia’t, un espai per conèixer l’oferta formativa postobligatòria del Vallès Oriental i en el qual els joves i estudiants poden rebre assessorament laboral, acadèmic, etc.

Durant els dies de la fira, els visitants, especialment els alumnes de 4rt d’ESO així com altres joves i col·lectius interessats, poden visitar la mostra d’expositors, a més de participar en conferències, tallers i taules rodones. La Fira Guia’t és un espai per fomentar l’interès per formar-se i aprendre dels joves, i alhora, aclareix dubtes i assessora les famílies, els professionals que treballen temes vinculats a l’orientació acadèmica, etc.

La Fira Guia’t també ofereix un espai d’orientació per atendre consultes individualitzades, així com l’Oficina Jove del Vallès Oriental assessorarà els joves en temes vinculats al món laboral, acadèmic, etc.; i en tots els aspectes relacionats amb l’emancipació dels joves.

A l’espai firal, davant de la Nau Dents de Serra, hi haurà estands dels centres que ofereixen cicles formatius vinculats a l’hostaleria i la restauració, així com els cicles vinculats a imatge personal, estètica i també activitats fisicoesportives, amb demostracions del que fan als centres.

El dimecres 6 d’abril la fira estarà oberta de 9.15 a 14 h; dijous de 9 a 14.30 h i de 16.30 a 19 h i divendres de 9 a 13 h.

Aquesta fira és fruit del treball de la Xarxa de transició escola treball (Xarxa TET) del Vallès Oriental, de la qual formen part una vintena d’ens locals de la comarca i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut.

Edicions locals