Santa Eulàlia acull diumenge la segona edició de la Motorada Clàssica

La trobada inclourà una entrega de premis, una rua pels carrers del poble i una conferència a càrrec de l’expilot Pere Pi

Cultura

Santa Eulàlia de Ronçana

Retro Car Club Ronçana organitza aquest diumenge la segona edició de la Motorada Clàssica, que se celebrarà al centre cívic i cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana, de 9 a 14 h. L'organització compta que hi participaran un centenar de motos, i espera fer d'aquesta trobada un referent a la comarca.

La concentració de motocicletes clàssiques tindrà lloc al pàrquing exterior del recinte del Rieral, mentre que a la sala gran hi haurà una exposició estàtica de motos de museu que, enguany, girarà al voltant de la marca Montesa.

A les 11 del matí se celebrarà la conferència Pere Pi, vivències de les 24 hores de Montjuïc, que comptarà amb el prestigiós expilot dels anys 60-80. A les 12.30 h hi haurà l’entrega de premis a totes les motos clàssiques que hagin assistit a la trobada.

Hi haurà premi a la moto més antiga, la vinguda de més lluny, la més singular o de més valor històric i el premi del públic. Tancarà aquesta 2a Motorada Clàssica una rua de motos clàssiques pels carrers de Santa Eulàlia.

L’organització espera fer d’aquesta trobada un referent del sector al Vallès Oriental, i compta que en aquesta segona trobada hi haurà unes 100 motos clàssiques.

Edicions locals