La revolució d’Aspencat capgirarà la sala Nau B1

Divendres (22 h) també hi actuarà La Banda Biruji

Cultura

Granollers

Un els grups actuals més importants del País Valencià i un dels noms més present de la música en català serà divendres (22 h) a la sala Nau B1 de Granollers. Aspencat, una banda de nou músics, portarà l’ska reggae ballable, reformulat amb electrònica. 

Fruit de tota l’experiència acumulada durant una dècada. El 2015 van publicar el setè i darrer treball Tot és ara, disc amb el que van guanyar el vot popular al premi a la millor cançó de pop rock i el millor videoclip amb Música naix de la ràbia, a la darrera edició dels Premis Enderrock.

Aspencat compta amb un important currículum a sales i festivals europeus i de la resta de l’Estat, com al Rototom o el Viña Rock, dels quals s’han convertit en nom habitual. Com altres grups musicals valencians molt seguits pels més joves, ha esdevingut una de les formacions que a través de les lletres ofereix una reconscienciació política, social i cultural.

La nit continuarà amb La Banda Biruji, d’Arenys de Munt; una orquestra de versions de les cançons més conegudes del panorama alternatiu de la música en català i internacional. Transformen cançons tradicionals catalanes al reggae, ska, punk i rumba per oferir-les amb la màxima festivitat. La nit clourà amb música de punxadiscos que sonarà fins a les 3 h.

Rumba catalana per a tothom
Dissabte (17.30 h), la mateixa sala acollirà el primer espectacle, des de la nova obertura, dirigit als més petits.

L’espectacle de Landry el Rumbero vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical mitjançant la rumba catalana. Landry interpretarà cançons tradicionals com Sol solet o La Masovera es barregen amb l’espectacle teatral de Landry el Rumbero i els seus acompanyants, que conversen amb el públic i el fan partícip del concert.

Edicions locals