Salva Puig anuncia la seva retirada a final de temporada

El jugador del Fraikin BM Granollers ha jugat 12 anys al Palau d'Esports i ha estat internacional

Esports

Granollers

El lateral dret del Fraikin BM Granollers, Salva Puig, va anunciar fa uns dies la seva retirada de l'handbol professional a final de l'actual temporada. El jugador, de 36 anys i de Montcada i Reixac, ha defensat 12 temporades la samarreta granollerina en tres etapes diferents: del 1997 a 2003; de 2008 a 20011; i de 2014 a 2016.

Mitjançant un missatge al seu twitter, Puig ha explicat que els motius de la seva retirada són físics. "Ha estat una decisió meditada i reflexionada, però els problemes físics no em deixen tenir la continuïtat desitjada", va dir el jugador i va remarcar: "he estat molt afortunat de poder jugar al més alt nivell durant 20 temporades". El missatge acaba amb agraïments als clubs que ha jugat i a la seva família.

Salva Puig va oomençar a fer handbol a la Salle Montcada i posteriorment va anar al planter del BM Granollers, que amb 16 anys va debutar al primer equip. Els seus majors èxits van ser durant la seva etapa al FC Barcelona, entre 2004 i 2007, guanyant una Lliga de Campions, una lliga i una Copa del Rey. A nivell professional també va jugar amb el Fénix Toulouse, el Göppingen, el BM Valladolid i va ser internacional 12 vegades.

Edicions locals