Cardedeu celebra el seu segon Fòrum Industrial amb més de 60 empresaris

L'organització va anar a càrrec del CSETC, Pimec Vallès Oriental i l’Associació d’empresaris dels cinc polígons industrials del municipi

Economia

Cardedeu

El Centre Cultural de Cardedeu va acollir dilluns el II Fòrum Industrial de la població organitzat pel CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnologic de Cardedeu), Pimec Vallès Oriental i l’Associació d’empresaris dels cinc polígons del municipi. Més de 60 empresaris de la comarca van participar en una trobada que va tractar les tendències econòmiques de l’estructura productiva del Vallès Oriental.

La ponència principal de l'acte va anar a càrrec d’Oriol Amat, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), qui va parlar de les tendències econòmiques de l’estructura productiva del Vallès Oriental.

La jornada també va servir per presentar la nova Associació d’Empresaris dels Polígons de Cardedeu, a càrrec del seu president, Rob van der Snoek (Simon Corrugated Machinery, SL) i Miquel Fernández, director de qualitat de Demco i membre de la junta directiva. L’Associació es va constituir oficialment el març del 2015 per iniciativa de l’Ajuntament i és dinamitzada per Pimec Polígons. Els seus representants van fer balanç de les principals accions dutes a terme durant aquest temps, i van destacar especialment els estalvis energètics mancomunats aconseguits, així com el desplegament de fibra òptica que abans de finals d’aquest any es durà a terme al polígon sud del municipi i a continuació als quatre polígons restants. 

La benvinguda a l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, qui va manifestar “estar convençut que la creació d’aquestes trobades empresarials i la col·laboració amb l’Associació d’Empresaris dels Polígons de Cardedeu i Pimec significa un pas endavant en benefici de les empreses del municipi i, per tant, també per al conjunt de la població, perquè permetrà crear nous llocs de treball i millorar les condicions de les nostres pimes”.

L’acte també va comptar amb la participació del president de Pimec al Vallès Oriental, Vicenç Paituví, qui va destacar que “els empresaris dels polígons entenen que junts són més forts per aconseguir millores en serveis i establir economies d’escala que permetin reduir costos en serveis bàsics, actuant com una veritable comunitat de veïns que contribueix a millorar la competitivitat de les empreses ubicades dins d’aquestes zones industrials”.

Edicions locals