Pol Espargaró arriba confiat als EUA després del 6è lloc a Argentina

El pilot granollerí vol mantenir el bon nivell de les dues primeres curses a Moto GP

Esports

Granollers

El granollerí Pol Espargaró arriba al tercer Gran Premi de Moto GP, als Estats Units, amb la moral ben alta. El pilot del monster YamahaTech 3 va mantenir al circuit de l’Argentina, del cap de setmana passat, les bones sensacions de Qatar. Espargaró va signar un sisè lloc al país argentí i puja fins al sisè lloc de la classificació general amb 19 punts.

El petit dels Espargaró arriba a Nord-amèrica fent autocrítica, tot i el seu bon moment. “Sento que podria haver estat més competitiu a l’Argentina. Ho penso fer a Texas, que és un circuit que m’agrada córrer: l’ascens al primer revolt és una pujada especial i sempre és impressionant amb una moto com la que tinc”, diu Pol, que recorda que l’any passat no va poder acabar la cursa. “Després del temps decebedor que vam tenir la temporada passada, estic molt motivat per fer una bona posició enguany”.

Pel que fa a Aleix Espargaró (Team Suzuki Ecstar) va completar la cursa de l’Argentina, però va tenir molts problemes, amb caigudes incloses. Tot i això, va ser onzè i ocupa la mateixa posició a la general, amb 10 punts. La cursa als Estats Units de Moto GP tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 21 h. n

Edicions locals