L'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny renova el servei fins al 2019

Actualment són 16 els municipis del Baix Montseny que fan ús d'aquest servei

Societat

Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni

Dimecres es va signar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Celoni un nou conveni per al manteniment de l'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny (OHBM) per al període 2016-2019. La signatura va anar a càrrec dels alcaldes d'Arbúcies, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, assistits pels respectius secretaris municipals.

Amb la renovació d'aquest conveni l'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny continiuarà donant servei als més de 73.000 habitants del territori. Des del maig del 2009, l'Oficina d'Habitatge ofereix a la ciutadania del Baix Montseny serveis d'informació, assessorament i tramitació sobre temes relacionats amb habitatge.

La seu central de l'Oficina d'Habitatge està situada al carrer Bruc, 26 de Sant Celoni, però també es compta amb 3 punts d'informació, per evitar desplaçaments innecessaris, als municipis amb més població del territori: Arbúcies (carrer Major, 2), Llinars del Vallès (Can Mas Bagà) i a Santa Maria de Palautordera (plaça de la Vila, 1).

L'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny dóna servei a 16 municipis: Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Monclús, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Edicions locals