Les noies 'del calendari' de Sant Celoni donen 3.298 euros a l'Associació Catalunya contra el Càncer

Les actrius de Rebrot Teatre han fet l’entrega del xec com a donatiu al treball de l'associació en la lluita contra la malaltia

Societat

Sant Celoni

La companyia de teatre amateur Rebrot Teatre de Sant Celoni va fer entrega divendres d’un xec de 3.295,98 euros a la junta local de Sant Celoni de l’Associcaió Catalunya Contra el Càncer, un donatiu per ajudar en la lluita contra aquesta malaltia.

L’acte va estar presidit per Helena Domènec, presidenta de la junta local de Sant Celoni, i Magda Pellicer, presidenta de la junta provincial de Barcelona, a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis a Sant Celoni, on va tenir una gran afluència de públic, aprofitant la presentació del llibre Somriures del Baix Montnegre de Pere Tarridas.

Rebrot Teatre va decidir portar a terme aquest calendari benèfic arrel del projecte teatral ‘Noies de Calendari’ que van interpretar el passat mes de novembre a l’Ateneu Municipal de Sant Celoni. Una obra basada en fets reals que no va deixar indiferent. Segons l’associació, accions de valentia com aquestes ajuden a sensibilitzar els veïns perquè formin part de projectes socials.

Les actrius que es van fotografiar nues per fer un calendari benèfic –amb el qual han aconseguit recollir 3.295,98 euros– van ser Marta Albert, Pilar Martí, Martina Muntasell, Enriqueta Nicolau, Helena Novell, Marta Perdigó, Glòria Trunas, Teresa Deulofeu, Carme Rodríguez i Sara Torras. Totes van declarar estar molt orgulloses d’haver participat den un projecte amb el qual no esperaven assolir tant d’èxit.

A més, l’acció no hauria estat possible sense la col·laboració de Masdeu fotògrafs i els punts de venda com Ferreteria Gurri, Can Bilbeny, Llanes Montse Bilbeny, El Llamí, L’Estanc Baix Montseny (Av. de la Pau), Llibreria papereria 6x3, Francesc Perruquer, El Trèvol, Ricard Altés Decor, Finques Sant Celoni i ISICeloni Institut de Salut Integral.

Edicions locals