Joan Cañellas i Antonio García es queden sense Jocs Olímpics

Els dos vallesan no es van classificar amb Espanya al Preolímpic de Suècia

Esports

La Llagosta, Santa Maria de Palautordera

Joan Cañellas, de Santa Maria de Palautordera, i Antonio García Robledo, de la Llagosta, no van poder fer el passi als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (Brasil) per la diferència d'un gol al Preolímpic de Suècia, que va tenir lloc el cap de setmana passat. Espanya va quedar al tercer lloc empatada amb 4 punts amb Eslovènia i Suècia, primera i segona respectivament.

Els dos vallesans no estaran aquest estiu a la cita olímpica amb Espanya. El combinat estatal es va complicar les seves opcions de passi després de perdre el primer partit del Preolímpic contra Eslovènia (21-24). El combinat espanyol, que era el teòric favorit, va guanyar els partits contra Iran (37-23) i Suècia (23-25) però va ser insuficient. De fet, Espanya es va quedar a tan sols un gol d'aconseguir el bitllet olímpic, ja que havia de guanyar als suecs per tres gols per ser segona, i ho va fer per dos. Un gol de penal als darrers segons de Suècia va condemnar les aspiracions espanyoles.

Cañellas aspirava a la seva segona participació en uns Jocs Olímpics, ja que va prendre part amb Espanya als de Londres de 2012, mentre que per Antonio García Robledo havia de ser el seu debut ja que els de la capital d'Anglaterra se'ls va perdre per lesió.

Edicions locals