Enric Majó celebra 50 anys als escenaris amb l'obra 'Una vida al teatre'

L'actor serà al Teatre de Ponent aquest cap de setmana, juntament amb Dafnis Balduz

Cultura

Granollers

Dins de la gira d’homenatge a Enric Majó pels seus 50 anys de dedicació a les arts escèniques, el Teatre de Ponent de Granollers presenta de divendres a diumenge Una vida al teatre, dirigida per Moisès Maicas.

L'obra, del reconegut dramaturg i guionista David Mamet (nominat dues vegades als Oscar i guanyador del Pulitzer), centra l'acció en la relació de dos actors: el Robert, l'actor veterà (Enric Majó), i el John, una jove promesa (Dafnis Balduz). Durant la funció, els espectadors seguiran el seu dia a dia en una companyia estable d'un teatre de repertori, ja sigui a l'escenari o a la intimitat del camerino. 

Aquest espectacle forma part de la gira d’homenatge a Enric Majó que després de Ponent  passarà per Igualada i Girona i conclourà amb un acte central a Rubí, la seva ciutat natal. Després d’aquesta girà s’estrenarà i farà temporada a Barcelona a La Seca-Espai Brossa. 

Amb aquesta obra Enric Majó celebra 50 anys de dedicació a les arts escèniques, durant els quals ha interpretat els personatges principals de grans textos catalans i universals, d'autors clàssics i contemporanis. Des del seu debut l'any 1965, aquest popular actor ha viscut i protagonitzat moments significatius de la història del teatre català contemporani, en un període que va des dels inicis del teatre independent fins a l'actualitat. En aquesta producció, dirigida per Moisès Maicas, Enric Majó estarà acompanyat per Dafnis Balduz, actor conegut per les seves interpretacions en sèries com Kubala Moreno i Manchón, Ventdelplà i Amar es para siempre, en pel·lícules com Tres dies amb la família i obres teatrals com El cafè de la marina o Pel davant i pel darrera

L'obra es representarà divendres (21 h), dissabte (21 h) i diumenge (19 h). 

Edicions locals