Els municipis afectats pel desdoblament de la R3 estudien plegats l'estudi d'impacte ambiental

‪‎La Garriga‬, Granollers, Mollet, Parets, Montmeló, Canovelles i les Franqueses elaboren un document conjunt amb propostes de modificació

Societat

Canovelles, les Franqueses, la Garriga, Granollers, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès

La Garriga ha acollit aquest divendres una reunió amb alcaldes i tècnics dels ajuntaments de ‪‎la Garriga‬, Granollers, Mollet, Parets, Montmeló, Canovelles i les Franqueses per treballar un document conjunt amb propostes de modificació a l'estudi d’impacte ambiental del projecte de duplicació de la via de la línia de Rodalies R3 entre Parets i la Garriga.

El document consensuat pels alcaldes i tècnics en la reunió –a la qual també ha assistit el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el director general d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores– recollirà les principals inquietuds de tots els municipis. El document es vehicularà a través del Departament de Territori de la Generalitat i s'enviarà a finals d'aquest mes d'abril a Adif.

Així, alguns dels suggeriments que s'inclouran en les demandes del territori són suavitazar el traçat, revisar la situació d'alguns ponts o la disposició de pantalles acústiques en alguns trams per minimitzar l'impacte de la infraestructura.

L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, que ha actuat de portaveu, ha manifestat que "ara toca és sumar i no perdre de vista l'objectiu final: fer la duplicació de la línia, un projecte imprescindible pels municipis de la zona".

Edicions locals