El concurs de maquetes Masferrer Sona de Montornès torna tres anys després

L’Associació de Músics de Masferrer reprèn el certamen que rebrà propostes fins a l'1 de maig

Cultura

Montornès del Vallès

L’Associació de Músics de Masferrer amb el suport de l’Ajuntament de Montornès convoca per sisena vegada el concurs de maquetes Masferrer Sona. Les propostes es poden presentar fins al dia 1 de maig.

Després d'uns anys d’aturada, l’Associació de Músics de Masferrer amb el suport de l’Ajuntament, torna a tirar endavant el Masferrer Sona, un concurs de maquetes per promocionar les bandes que es volen obrir camí en el món de la música. Al concurs hi poden participar grups i solistes de totes les edats i de qualsevol estil musical. No ho poden fer, però, si tenen un contracte discogràfic o si han guanyat el concurs en edicions anteriors.

Per inscriure’s cal enviar un correu a l’adreça masferrersona@gmail.com amb l’enllaç de la plataforma del grup o solista, els títols de les tres cançons que es presenten, una fotografia, les dades de contacte i el rider tècnic.

A partir del 9 de maig es publicarà el nom dels tres finalistes al Facebook de l’Associació de Músics Masferrer. Els grups i solistes escollits actuaran el 21 de maig a la Masia de Can Masferrer i seran valorats per un jurat format per persones relacionades amb l’àmbit musical.

Els tres finalistes del Masferrer Sona’16 s’enduran un premi de 100 euros en metàl·lic. Al guanyador, a més, se’l convidarà a actuar a la Festa Major de Montornès d’aquest any.

La darrera vegada que es va convocar el Masferrer Sona va ser l'any 2013. En aquella edició, el concurs va aconseguir la màxima participació de la seva història amb 125 maquetes. Els barcelonins The Wutts van ser els guanyadors. La banda va actuar durant la festa Major de 2014. Els altres finalistes van ser The Glassphone, de Jaén i Mindust, de Granollers.

Edicions locals