La Policia Local de Cardedeu deté el presumpte autor de diversos robatoris a trasters

En l’escorcoll es van trobar diverses eines que servirien per facilitar el forçament d’accessos

Societat

Cardedeu

Agents de la Policia de Cardedeu van tenir dijous al migdia un home com a presumpte autor de robatoris a diversos trasters d’habitatges de Cardedeu. A partir d’unes imatges aportades per veïns del municipi, la Policia va poder concretar les característiques físiques d’un dels autors de diversos robatoris a trasters.

A partir d’aquestes tasques d’investigació i altres indicis, ahir prop de dos quarts de 2 del migdia, un agent de proximitat va sospitar d’una persona que voltava pel barri del Poble Sec. Fent-ne un seguiment acurat, el va enxampar intentant forçar un traster d’un domicili fent palanca a una porta.

Juntament amb les amb les patrulles de servei, es va detenir a D.E.B., de 26 anys i resident a Rubí, amb 14 detencions per diversos casos de robatori amb força, robatoris amb violència i intimidació, estafa, lesions, usurpació de l’estat civil i resistència a agents de l’autoritat. En l’escorcoll es van trobar diverses eines per a facilitar el forçament d’accessos. El detingut es va posar a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.

A més, fa uns dies la Policia de Cardedeu va imputar tres persones per robatoris a l’interior de vehicles, fet que ha comportat que s’hagi aturat el robatori d’aquestes característiques que ha patit el municipi durant el mes de març.  

Edicions locals