Carlos Viver: "Tenim una setmana per preparar i somiar entrar a la Final Four"

L'entrenador del Fraikin es mostra prudent per la tornada dels quarts de final de la Copa EHF a Dinamarca

Esports

Granollers

El somni de la Final Four de la Copa EHF del Fraikin BM Granollers segueix intacte després del primer partit dels quarts de final contra el Bjerringbro-Silkeborg per 30 a 24 al Palau d'Esports. De fet, està més enfortit que mai: "Tenim una setmana per preparar i somiar entrar en la Final Four. El somni és massa gran com per creure que ja està fet o que no tenim cap opció. Hem de buscar un terme mig", va admetre en acabar el partit el tècnic granollerí, Carlos Viver, que complia 43 anys anys amb un bon resultat europeu.

Tot i el marge de sis gols, Viver es va mostrar prudent i contundent. "L'eliminatòria està oberta, totalment. Coneixent el rival, crec que patirem molt", augura Viver, però que reconeix la bona feina del seu equip en l'anada amb "un molt bon partit, que hem lluitat molt i no hem cedit cap centímetre. El resultat és just". 

La tornada serà complicada a Dinamarca el dissabte, però l'equip ja ho té ben clar. "La tornada serà molt dura perquè ells estaran en la seva casa i amb la seva afició. Serà completament diferent i hem d'estar preparats per afrontar qualsevol situació que puguem tenir", adverteix el jugador granollerí, Arnau García. En aquest sentit, va apuntar el jugador del Silkeborg, Nikolaj Markussen: "Hem perdut per 6 gols contra un molt bon equip i haurem de fer un molt bon partit de tornada per guanyar. Ho intentarem a casa, tot i saben de la dificultat, però ho intentarem per estar a la Final Four", va dir.

Edicions locals