El Festival Minibeat arrassa en la seva estrena

Roca Umbert va ser espai de trobada entre famílies, músics i entitats de la ciutat

Cultura

Granollers

El Festival Minibeat de Granollers va inaugurar la seva primera edició amb un èxit, en la seva totalitat, aclaparador. Celebrat aquest diumenge, al recinte de Roca Umbert, un total de 800 persones van poder gaudir d’un ambient molt festiu amb múltiples ingredients de cultura alternativa que, tot i anar dirigits especialment a un públic infantil, els van gaudir totes les famílies acompanyants.

Quatre escenaris (Nau B1, Arcada Koncerts, a la Tèrmica i davant el bar L’Olla) van funcionar durant tota la jornada amb les actuacions de Nyandú, Joan Colomo, Yahi, Catástrofe Club, Hit Hat Combo, TCN, Radiobots, Llum Pepa & The Beats, Esperit! i el Clown Hilari. Mentrestant, els tallers  de maquillatge i disfresses de punk, de percussió corporal i de com gravar a un estudi de gravació, entre altres, completaven l’oferta musical gràcies a la participació d'entitats de la ciutat com REIR, Amics de la Unió, Margaret Perruquers o Rumb.

Els ingredients del pastís van coure’s com estava previst i el resultat final va ser rodó. Música en directe, tallers, bon temps, entrades esgotades i bon ambient. “Ha estat un èxit total, a part de sortir tot rodat, el més important per nosaltres és que la gent i les bandes s'ho han passat genial. Avui ja començarem a treballar per l'edició del 2017, i perfilar encara més els detalls i activitats”, explica Jordi Arnella (Arni), organitzador del festival juntament amb Sergi Palau, Josep Arnan i Xavi Font, d’Arcada Koncerts.

Edicions locals