Caldes guardona una desena d'emprenedors en la Nit de les Empreses

L'acte reconeix la creativitat i la innovació del teixit empresarial local

Economia

Caldes de Montbui

Caldes va celebrar divendres la Nit de les Empreses, un reconeixement a la creativitat i la innovació del teixit empresarial local. En total, 24 projectes es van presentar al concurs i 9 idees van sortir guardonades. A més, es van fer reconeixements a sis empreses centenàries i a tots els joves que van participar en la Millor idea de negoci jove.

La Nit de les iddes, nit de les empreses, que va néixer l'any 2014, és un reconeixement i una acció de suport envers la creativitat i la innovació del teixit empresarial del territori. Per això, premia les idees i la creativitat dels més joves, la generació de noves idees empresarials, el desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides en l’àmbit local i la trajectòria i el dinamisme de les empreses calderines.

L'acte va obrir amb una ponència pràctica i propera a la realitat empresarial de Fernando Campa Planas, exresponsable de la càtedra de Creació d’Empreses de la URV, autor de llibres d’emprenedoria, ex directiu d’Ibèria i Port Aventura, president del jurat dels premis d’emprenedoria de la Dipta i secretari de l’ACCID. Va cloure l'esdeveniment l'alcalde, Jordi Solé.

Els premis de la II Nit de les Idees, Nit de les Empreses van ser per a Berta Vidiella i Pujol per la Millor idea de negoci jove; Francesc Pulido Luque per la Millor idea emprenedora; Frontera Tècnica, SL per la Millor iniciativa empresarial innovadora; La Caverna de Voltir per la Millor iniciativa empresarial tradicional; i per a Gourmand and Guiard SL pel Millor projecte d'intraprenedoria o corporate venturing.

La Nit també va reconèixer diverses empreses centenàries: Balneari Termes Victòria, Embotits Pedragosa, Farmàcia Codina, Jaume Cortada Masclans, Pastes Sanmartí i Riera Perruquers.

Edicions locals