El Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 necessita incorporar 818 treballadors temporals

La prova automobilística se celebrarà al Circuit de Montmeló del 13 al 15 de maig

Economia

Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà, del 13 al 15 de maig, el Gran premi d'Espanya de Fórmula 1, un esdeveniment puntual per al qual necessita incorporar un total de 818 treballadors temporals que assumiran feines de neteja, control, atenció al públic, restauració, etc. Diverses empreses detreball temporal estan gestionant la selecció de personal.

Aquests treballadors assumiran llocs de neteja, control o atenció en els punts de restauració, i la majoria de les empreses de treball temporal que gestionen la contractació donen preferència als veïns dels municipis de l’entorn del Circuit i de la comarca.

Així, diverses empreses de treball temporal han començat el procés de selecció de personal.

Aramark ofereix 400 vacants per cobrir els punts de restauració del Circuit i els que hi ha al voltant (es poden enviar els currículums a circuitcat@aramark.es), mentre que una altra empresa, Sabico, selecciona 175 persones per cobrir llocs de control (cv-barcelona@sabico.com) i Barna Porters (BP) s’encarrega de la contractació de 70 auxiliars (seleccio@grupbarnaporters.cat).

Una altra oferta és la que gestiona la contractació de peons de neteja –amb un mínim de 2 anys d’experiència–, de la qual s’encarrega Meditempus i que té 94 vacants (parets@meditempus.com), i l'ETT Sirsa selecciona 65 treballadors per a tasques de neteja i 14 especialistes (interlimp@interlimp.com).

Edicions locals