A un pas de la Final Four de Nantes

El Fraikin BMG afronta dissabte la tornada dels quarts de final amb sis gols de marge

Esports

Granollers

El botí de l’anada dels quarts de final de la Copa EHF del Fraikin BM Granollers és de sis gols de marge. Amb aquest avantatge, els granollerins es presentaran dissabte a Dinamarca, a la pista del Bjerrinbro-Silkeborg, amb la intenció de classificar-se a la Final Four de Nantes, que tindrà lloc el 14 i 15 de maig.

El Fraikin no es classifica en una fase final de la Copa EHF des de fa 11 anys i per això el tècnic, Carlos Viver, es mostra prudent. “L’eliminatòria està oberta, totalment. Coneixent el rival, crec que patirem molt”, explicava després del compromís contra el Silkeborg.

L’eufòria entre l’aficional granollerí és més que evident, amb una segona part per emmarcar al Palau d’Esports. Entre les dificultats que haurà de superar l’expedició granollerina a Dinamarca hi ha la pròpia eufòria de passar a una fase final, tot i que la medicina local és l’advertència que encara no s’ha assolit la fita. Un altre dificultat serà la pista danesa. El Silkeborg aquesta temporada a Copa EHF no ha perdut cap partit i només va cedir un empat a la fase de grups contra el suís Pfadi Winterthur (27-27).

Edicions locals