El Fraikin Granollers es jugarà el passi a la final contra l'amfitrió, el Nantes

Els granollerins tenen mala sort al sorteig de la Final Four de la Copa EHF i faran la semifinal contra l'equip amfitrió

Esports

Granollers

Mala sort pel Fraikin BM Granollers que jugarà la semifinal de la Final Four de la Copa EHF contra l'equip amfitrió, el Nantes. El sorteig ha tingut lloc aquest mateix a la mateixa localitat francesa, que acollirà la fase final el 14 i 15 de maig.

La bola dels granollerins ha estat la segona en sortir en el sorteig i ha evitat trobar-se amb l'altre equip francès, el Chambery Savoie Handball que havia estat la primera bola. Els granollerins han estat enquadrats en la segona semifinal i tan sols faltava conèixer si el rival era l'equip alemany del Frisch Auf Göppingen o el Nantes. La sort no ha acompanyat el Fraikin que ha vist com el Chambery s'enquadrava amb els alemanys, que han estat la tercera bola en sortir, i finalment el Nantes ha estat la quarta.

El Nantes, satisfet
De fet, el perfil twitter del club francès havia fet una enquesta sobre la preferència per a les semifinals i el Fraikin Granollers era la primera opció amb el 46% dels vots, d'un total de 211 vots. Els altres dos possibles rivals empataven amb el 27%.

Edicions locals