El Mercat de l'Audiovisual crea el programa lúdic Open MAC

El fotògraf resident a Roca Umbert, Joan Fontcuberta, inaugura el nou cicle amb una classe magistral

Societat

Granollers

La 17a edició del Mercat de l'Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà l'1 de juny a Roca Umbert, ha creat l'Open MAC, un programa paral·lel amb un caràcter més lúdic, obert a tota la ciutadania i al teixit associatiu de Granollers i al Vallès Oriental, i que s'estrenarà amb una classe magistral del fotògraf Joan Fontcuberta.

L'Open MAC s'estendrà per tota la ciutat, més enllà dels límits físics i temporals del certamen, per arribar a nous públics, impulsar noves iniciatives, col·laborar amb certàmens i esdeveniments de prestigi i donar, a la vegada, un major impuls i visibilitat a la marca MAC.

Aquesta nova orientació s'estrenarà amb el polifacètic i multipremiat creador Joan Fontcuberta, fotògraf, artista, docent, assagista, crític i resident a Roca Umbert, que farà una sessió magistral prèvia a la trobada del MAC. Serà el dijous 19 de maig, a les 19 h, a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers, sota el títol La fúria de les imatges. L'entrada serà gratuïta, però cal tenir en compte que l'aforament és limitat.

Edicions locals