Bronze europeu del Fraikin BM Granollers a Nantes

Tot i perdre la semifinal de la Copa EHF, els granollerins es refan i acaben al tercer lloc amb la victòria al Chambery

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers va celebrar el tercer lloc de la Copa EHF com una victòria. Després de perdre la semifinal contra l'amfitrió, el Nantes (27-26), va guanyar el tercer lloc contra l'altre equip francès de la Final Four, el Chambery Savoie (25-21). En acabar el partit, equip i afició van celebrar el bronze continental en la pista francesa.

Els granollerins van demostrar la seva superioritat en la final de consolació fins al final del partit. Els de Carlos Viver van començar més endollats amb un Ferran Solé ambiciós i un Bombon Almeida molt segur sota els pals, que facilitaven el 7 a 3 als primers compassos. Però els francesos van arribar a ajustar el marcador fins a l'11 a 10 del descans. A la represa, el Chambery va capgirar l'electrònic amb el 14 a 15, després de les exclusions de Figueras, Teixeira i Cañellas. Ràpidament, el Frakin va tornar a posar el marcador del seu favor amb un millor encert i les aturades d'Almeida. Al tram final, els gols de Solé, que va ser el màxim anotador del partit amb 10 gols, va donar la tranquil·litat necessària per guanyar el bronze europeu.

Tot i no guanyar la Copa EHF, que finalment va ser per l'equip alemany del Frisch Auf Göppingen després de guanyar el botxí granollerí (32-26), els de Granollers van celebrar amb orgull el podi europeu de bronze. "Aquests partits són molt complicats, els del tercer i quart lloc el cap et pot jugar una mala passada. Crec que l'equip ha sortit molt endollat, molt ficat en el partit. Hem vingut a competir una final Four i estem feliços d'estar aquí", av dir Carlos Viver en acabar el compromís. 

Pel que fa el màxim golejador del torneig, l'EHF va lliurar el premi al granollerí Ferran Solé que ha marcat un total de 70 gols, havent fet 16 entre els dos partits de la Final Four.  


Edicions locals