Rescatat als Gorgs de Riells del Fai un excursionista de 39 anys

La Policia Local de Bigues i Riells va coordinar les tasques de rescat amb els Bombers de la Generalitat i el 061

Societat

Bigues i Riells

Els Bombers de la Generalitat, juntament amb els serveis d'emergències i la Policia Local de Bigues i Riells, van rescatar dissabte al migdia un excursionista de 39 anys que va caure en un dels Gorgs de Riells. El ferit va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

La Policia Local de Bigues i Riells va rebre dissabte un avís d'accident als Gorgs de Riells del Fai. Es tractava d'un jove de 39 anys que caminava pels Gorgs, va relliscar i, en perdre l'equilibri, va caure a l'aigua. La seva xicota i dos amics, que anaven amb ell, el van treure de l'aigua. El jove presentava un fort cop al cap, tot i que estava conscient i li feia mal la cama, que podia estar trencada.

Una patrulla de la Policia Local de Bigues i Riells els va localitzar i es va personar a la zona de l'accident. Va gestionar les tasques de coordinació amb Bombers de la Generalitat i el 061. Passades les 13 hores, després d'una estona sobrevolant la zona de l'accident, l'helicòpter de la Generalitat va poder aterrar. El personal sanitari i bombers de terra ja estaven atenent al ferit que va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. 

Edicions locals