Bars i restaurants de Caldes competeixen pel pintxo més popular

Del 26 de maig al 2 de juny Caldes de Montbui celebra una nova edició de la Via del Pintxo

Societat

Caldes de Montbui

Una extensa llista de bars i restaurants de Caldes de Montbui s'han afegit a la Via del Pintxo de Caldes de Montbui 2016. La vila termal s'estrena en aquesta proposta gastronòmica que està triomfant en altres indrets de Catalunya i ofereix una ruta de pintxos en la qual es podrà lluir la prestigiosa gastronomia calderina, amb productes de qualitat i proximitat.

Els establiments que hi participen competiran pel Premi Via Pintxo 2016, que atorgarà el jurat, i pel Premi Pintxo Popular 2016, que atorgarà el públic amb una votació popular. Tots oferiran un pintxo més una beguda (canya, quinto o similar) per 2,5 euros i tothom podrà valorar el sabor, la presentació i l'originalitat de la proposta.

I per pintxo els establiments hauran d'entendre un producte d’elaboració culinària en petit format, de fàcil degustació, destinat a menjar-se directament amb les mans, i que permet, en ocasions, la utilització d’algun petit utensili que faciliti la seva degustació com un escuradents o una cullera japonesa

El 4 de juny es farà l'acte de lliurament dels premis de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui.

La presentació del concurs es va fer dimarts en una trobada al safareig de la Portalera en què hi van participar el regidor de Cultura, Isidre Pineda; Carlos Martín, president de l'entitat coorganitzadora Mexcla't (@projectemexclat), establiments participants i un representant del patrocinador Estrella Damm.

Establiments participants
Els establiments que prendran part en aquesta edició de la Via del Pintxo són Àgora cafeteria gastro espai (Cooperativa 70), Bar Club Regassol, Cafè Isseo, Caldarivm, Can Fanga, Can SisKu, Digestàlia, El Cafè del Centre, El Divino, El Txiringuito de La Font, El Remei, Festuk Cafè, Frankfurt Caldes, Il Cafè Di Romy, L'Ametller, La Bassa de Can Rius, La Cuineta, La Llamborda del Casino, La Pelleria, La Pizarra, Mans de Sucre, Na Madrona, Opció B Gastro Espai, Pellizkito Bar i Rosset.


Edicions locals