El Casc Antic de Caldes participa en la campanya 'Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir'

Cada poble repartirà 32 paquets turístics per a dues persones, un per cada municipi participant

Societat

Caldes de Montbui

Un total de 32 municipis catalans participen en la 6a edició de la campanya 'Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir', pensada per dinamitzar el comerç en els centres històrics de les poblacions adherides.

El programa, promogut per la Generalitat de Catalunya en el marc de la Llei de Barris, consisteix en l'organització d'un sorteig de premis que ofereixen els comerços, establiments i serveis de cada barri antic participant. 

Els veïns i visitants de cada poble podran dipositar una butlleta a les urnes del sorteig per cada compra que facin durant el mes de juny als establiments adherits. El 13 juliol, a les 12 h, a la sabateria Kamina (pl. de l'Esglèsia) es farà el sorteig i cada poble repartirà 32 paquets turístics per a dues persones, un per cada municipi participant. 

Els guanyadors podran gaudir d'experiències en gastronomia, nits d'hotel, espectacles, esports, visites guiades, etc. Cada municipi presenta un premi diferent. Es donarà a conèixer el nom dels guanyadors a través del web www.visiteucaldes.cat i mitjans locals. 

D'altra banda, els participants dels sortejos de les altres viles tindran com a premi una estada d'un dia a Caldes que consisteix en un dinar per a dues persones en els restaurants de la població, un lot de productes típics, visites guiades que ofereix pel Museu Thermalia i banys termals. A més, hi haurà un darrer premi especial que se sortejarà entre els comerços participants.

Per tant, en total el municipi oferirà 32 premis més un darrer premi que el gaudirà el comerciant guanyador de Lleida. I, d'altra banda, el comerciant guanyador de Caldes tindrà l'ocasió de descobrir els atractius turístics de Lleida.

Edicions locals