El youtuber Wismichu tancarà el MAC

L'espectacle que es farà a la Nau B1 és gratuït però cal inscripció prèvia per mitjà del web el Mercat de l'Audiovisual

Societat

Granollers

Wismichu, l'àlies del gallec Ismael Prego, un dels youtubers de l'Estat més importants, tancarà aquesta edició del Mercat de l'Audiovisual de Catalunya –en el marc del nou Open MAC– amb l'espectacle Hay un Wismicho en mi. L'acte, que se celebrarà a la Nau B1 de Roca Umbert dimecres 1 de juny (19.30 h), és gratuït, però cal inscripció prèvia per mitjà del web del MAC.

Juntament amb Kajal Napalm i JoaquinPutoAmo, Wismichu oferirà un show en què l’humor, la seva particular visió de la vida, però sobretot la interacció i la participació amb el públic seran la clau. La sorpresa serà també un element essencial del show, a través d’una història divertida, en la qual Wismichu demostra els seus grans dots com a monologuista. L'espectacle també descobrirà la part més creativa de Wismichu i interactuarà amb infinitat d’artefactes, projeccions i robots ideats per la ment més arriscada i innovadora de YouTube.

L’espectacle conté llenguatge explícit i és recomanat per a majors de 16 anys i menors acompanyats. Totes les persones inscrites hauran d’acreditar la seva identitat i l’edat corresponent en el moment d’accedir al recinte.

Un milió de fans
Unes xifres de vertigen avalen Wismichu com un dels youtubers més importants d’àmbit estatal: més de 379 milions de visualitzacions, més de quatre milions de subscriptors a YouTube i més d’un milió llarg de fans a Twitter i a Instagram.

Va estudiar comunicació audiovisual a la Universitat Rey Juan Carlos I de Madrid. El 2012 va crear el seu canal de Youtube, amb només 17 anys. Va començar fent bogeries amb els seus amics al més pur estil Jackass, per després anar provant lliurement tota mena de formats: bromes, gameplays, consells per lligar… sempre amb un segell personal d’originalitat i  creativitat. És difícil destacar el millor de Wismichu, a causa de la gran varietat d’estils que hi ha dins el seu canal. Devorador d’entreteniment i cultura sense límits, és descobridor de talents ocults i tresors secrets d’internet.

Si te rindes, pierdes
A més d'oferir l'espectacle, Wismichu presentarà en primícia al MAC el seu debut en el món editorial amb el llibre Si te rindes, pierdes, que sortirà a la venda el 2 de juny. A mig camí entre el manual pràctic, l’autobiografia i l’humor negre, Wismichu hi revela, de manera divertida, les claus imprescindibles per crear i consumir continguts a internet. “Aprèn com destacar, com conservar la teva personalitat i no convertir-te en un clon d’altres, com apassionar-te per alguna cosa… com ser la millor versió de tu mateix". El llibre ajuda a entendre perquè el món ha canviat tant des de l’aparició de les xarxes socials, les càmeres digitals i els telèfons intel·ligents.

Edicions locals