L'alcalde de Mollet proposa crear un consell d'alcaldes que treballi amb l'Hospital

Estaria format pels representants de cadascun dels deu municipis que reben atenció al centre molletà

Societat

Caldes de Montbui, La Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles

Durant la darrera reunió de la junta del patronat de la Fundació Sanitària Mollet, l’alcalde de Mollet i vicepresident de la junta, Josep Monràs, va proposar la creació d’un consell d’alcaldes que treballi amb l’Hospital de Mollet. Per Monràs, seria un bon complement al Consell de Participació Ciutadana per continuar treballant en la millora del servei que actualment presta l’entitat sanitària a 165.000 habitants.

Segons Monràs, aquest consell d’alcaldes i alcaldesses s’hauria de reunir periòdicament i tindria com a finalitat intercanviar sinèrgies entre els màxims i les màximes representants dels vuit municipis als que atén l’Hospital amb l’objectiu de millorar aquest servei, seguir creixent i, si s’escau, promoure nous projectes.

Monràs proposa que d’aquest nou òrgan assessor en formin part els alcaldes i alcaldesses de la Llagosta, Óscar Sierra; Parets del Vallès, Sergi Mingote; Sant Fost de Campsentelles, Montserrat Sanmartí; Martorelles, Marc Candela; Santa Maria de Martorelles, Julian Trapero; Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia; Palau-solità i Plegamans Teresa Padrós; Caldes de Montbui, Jordi Solé; i Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, al marge de l’alcalde de Mollet.

Aquest nou òrgan complementaria al ja existent Consell de Participació Ciutadana en el sentit que multiplicaria els conductes d’informació per tal d’oferir el millor servei possible a la ciutadania i alhora també augmentarien les possibilitats d’assessorament, supervisió i seguiment de l’activitat dels dispositius assistencials i socials que gestiona la Fundació Sanitària de Mollet.

En aquests moments l’Hospital de Mollet és el centre sanitari de referència per a 165.000 persones que viuen en deu municipis del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Edicions locals