El Fraikin Granollers acaba al quart lloc de la lliga Asobal

Els granollerins perden contra el Barça en un partit ple de comiats locals

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers va perdre contra el FC Bacelona Lassa i va acabar en el quart lloc de la lliga Asobal. Els de Carlos Viver necessitaven guanyar o una derrota de l'Ademar León per mantenir el tercer lloc en la darrera jornada de la temporada, però no es va donar cap de les dues possibilitats. Els granollerins es van acomiadar del Palau d'Esports plantant cara al totpoderós Barça (29-31) i amb un emotiu homenatge amb els jugadors que marxen de l'equip: Salva Puig, Moisès Blanxart, Ferran Solé, Bombom Almeida, Henrique Teixeira, Zeba Pacheco i Guilherme Valadao.

El Granollers va mostrar la seva versió més competitiva per tancar una temporada d'èxit amb el bronze de la Copa EHF i la seva classificació per Europa. Així, el Granollers va començar amb un 2 a 0 el partit, però al minut 14 el Barça ja havia igualat l'electrònic 7 a 7. Fins al descans, els barcelonins van ser millors i van marxar al vestidor 15 a 19. En la represa, la bona defensa local i la feina de Pol Sastre sota els pals van permetre als granollerins escurçar l'electrònic fins al 21 a 22. Poc després el Barça, mitjançant Víctor Tomás va tornar a incrementar la seva avantatge però Adrià Figueras, amb dos gols, va posar el 29 a 31, i va aconseguir el seu gol 200 en la lliga Asobal.

El Barça va marxar del Palau d'Esports completant una tercera temporada sense encaixar cap derrota a la lliga, mentre que el BM Granollers es va quedar amb el quart lloc.

Emotiu final de partit
En acabar el compromís contra el Barça, afició i club van acomiadar als sis jugadors que fins ara ja han confirmat que deixen el Fraikin BMG. Salva Puig va ser dels primers que ja va anunciar fa mesos que en acabar aquesta temporada es retirava després de 12 temporades al club i havent-se format en les categories inferiors; Moisès Blanxart, un altre jugador format al club, marxa en busca de més minuts;i  Ferran Solé, amb 10 anys al club, ha fitxat pel Fenix Toulouse. Pel que fa al quartet de brasilers, Almeida, Teixeira i Pacheco deixen el club després d'un any, mentre que Guilherme Vlaadao, que no va ser-hi al palau perquè continua recuperant-se de la seva lesió, en portava dos.

Edicions locals