El Fraikin BM Granollers, obligat a reinventar-se una temporada més

Es fitxa a l'extrem Álvaro Cabanas, interessa el lateral Jorge Silva i renova amb el primer equip el jove Mamadou Gassama

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers està obligat a reinventar-se una temporada més. La diàspora de jugadors és un fet habitual quan acaba el curs i dissabte passat, en el darrer partit de lliga, el club ja va confirmar la marxa de fins a set jugadors del sènior, que obligarà al cos tècnic i la direcció esportiva a incorporar gairebé 3 o 4 jugadors per suplir les baixes, en totes les línies.

Amb la disputa del darrer partit de la lliga, i contra el Barça que va acabar amb derrota (29-31), el Palau d’Esports i el club van homenatjar a sis de les set baixes confirmades. Entre els jugadors que marxen hi ha Salva Puig, que va ser dels primers que ja va anunciar fa mesos que en acabar aquesta temporada es retirava després de 12 temporades al club i havent-se format en les categories inferiors; Moisès Blanxart, un altre jugador format al club, que marxa en busca de més minuts; Ferran Solé, amb 10 anys al club, ha fitxat pel Fenix Toulouse; i el quartet de brasilers amb César ‘Bombon” Almeida, Henrique Teixeira, Zeba Pacheco i Ghuilerme Valadao -que no va ser-hi al comiat-.

Fins ara el club ha confirmat la incorporació de l’extrem Álvaro Cabanas, de 27 anys, que prové del Bada Huesca i que durant les darreres tres temporades ha superat la xifra dels 130 gols per any. En els propers dies, el club  té la intenció de comunicar d’altres novetats. Una d’elles podria ser el portuguès Jorge Silva, lateral de 27 anys i internacional, que ho tindria molt avançat per incorporar-se a les files de Carlos Viver, ja que el cap de setmana es va desvincular de l’Helvetia Anaitasuna. El club també buscaria un nou porter i tornaria, com és habitual, a donar cabuda a algun jove talent de la base. En aquest sentit, el club ja s’ha assegurat la continuïtat de l'extrem i lateral Mamadou Gassama, que ha renovat amb el primer equip per a les tres properes temporades. Aquest curs encara jugava entre el filial i el sènior. 

Edicions locals