Els Catarres s'acomiaden temporalment dels escenaris

El trio d'Aiguafreda oferirà la gira 'L'Últim Adéu' a set sales de concerts de Barcelona

Cultura

Aiguafreda

Els Catarres s'acomiadaran “indefinidament” amb el cicle de concerts L'Últim Adéu, on oferiran set concerts a set sales de Barcelona, després de cinc anys, quatre discos i centenars de concerts per tot Europa, segons ha informat la pròpia banda. El grup remarca que es tracta d'una "parada tècnica" i no d'"una ruptura definitiva" de la formació, que estarà un any i mig fora del circuit.

El trio d'Aiguafreda, format el 2010, calcula que les set sales suposen un aforament aproximat de 8.000 persones. La gira L'Últim Adéu pretén reivindicar el paper de les sales de concert a Catalunya, per això també serà l'acte principal del 15è aniversari de l'Associació de Sales de Concerts a Catalunya (ASSAC).

Els concerts tindran lloc a les sales Sidecar (10 de novembre), Luz de Gas (dia 11), Apolo (dia 12), Barts (dia 13), Heliogàbal (dia 17), Bikini (dia 18) i a Razzmatazz (19 de novembre). A Luz de Gas i Biquini, els formats seran “molt diferents i anecdòtics”, mentre que al concert a la sala Barts hi podran accedir menors d'edat i tindrà un format més familiar perquè “pares i fills puguin gaudir d'un dels concerts”.

Els concerts d'Apolo i Razzmatazz representaran “la màxima expressió de l'estat natural dels Catarres”, espectacles que comptaran amb grans formacions musicals i que suposaran la culminació del concert al Sant Jordi Club.

 

Edicions locals