El Festival del Motor de Granollers modernitza la Llotja i hi afegeix activitats i uns 130 vehicles més

Diumenge, el recinte firal acollirà cotxes i motos clàssics, food trucks i un espai infantil, de 10 a 20 h

Economia

Granollers

El Festival del Motor, que se celebrarà aquest diumenge, de 10 a 20 h, al recinte firal de Granollers, “és un experiment arriscat però il·lusionant”, reconeix la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo. De fet, aquest certamen és una evolució de la Llotja del Vehicle Clàssic que fins ara se celebrava a l’abril al mateix recinte firal. Per això, el consistori ha confiat l’organització a l’empresa granollerina Zinkers, que “és garantia de modernitat i risc”, diu l’alcalde, Josep Mayoral.

Es tracta, doncs, d’una proposta per fer un salt endavant a la Llotja –que comptarà amb uns 130 vehicles entre cotxes i motos més que l’any passat–, i acompanyar-la d’activitats diverses relacionades amb el món del motor i adreçades a un públic familiar. “És un esdeveniment multidisciplinari, que preveu totes les opcions del món del motor”, indica Isaac Gómez, responsable de Zinkers.

L’organitzador destaca els continguts diferenciats per zones distribuïdes en 15.000 metres quadrats [com es pot veure al plànol]: la Llotja, amb estands de recanvis, empreses relacionades, compravenda i concentració de cotxes: la zona de concursos de bellesa (Bike Show i Car Show) amb professionals d’exposicions concertades i estands de marques i constructors nacionals; l’escenari Village per gaudir d’espectacles i lliuraments de premis; la zona de concentracions per a clubs i particulars, la Pícnic Food Truck, amb sis ofertes gastronòmiques i zona de pícnic, i la zona infantil amb activitats.
Gómez destacava els més de 90 expositors que s’hi aplegaran, alguns vinguts de fora de Catalunya; la quinzena de clubs que ja han confirmat l’assistència, així com la primera edició dels concurs de Car i Bike Show, amb 25 motos i cotxes clàssics i americans.

Just després de Moto GP
Segons l’alcalde Mayoral, la data triada per celebrar el Festival, just després de la celebració de Moto GP al Circuit, respon a la voluntat de mantenir “la flama del motor”.

“És un esdeveniment evolutiu, que ha d’anar millorant i especialitzant cada zona fins a ser una fira de referència de Catalunya”, conclou Gómez. Mayoral afegeix: “La voluntat és experimentar per quedar-se”.

Edicions locals