Pòquer de fitxatges del Fraikin BM Granollers

El conjunt de Carlos Viver incorpora els laterals Michal Kasal, Vladan Loncar i Jorge Silva i l'extrem Álvaro Cabanas

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers ha signat en dos dies un pòquer de fitxatges. La direcció esportiva de l'entitat ha tancat quatre incorporacions per suplir les set baixes ja anunciades en acabar la temporada. Carlos viver compta ja amb l'extrem Álvaro Canabas i els laterals Jorge Silva, Michal Kasal i Vladan Loncar –arriba cedit–.

Dimecres, el club va comunicar les incorporacions d'Álvaro Cabanas, de 27 anys i del Bada Huesca, i de Jorge Silva, portuguès de 27 anys i de l'Helvetia Anaitasuna. Mentre que dijous, va anunciar dos més: el lateral txec Michal Kasal, de 22 anys, que estava militant al Pauc de França i anteriorment havia jugat al Barça –signa per dues temporades; i el lateral esquerra bosnià Vladan Loncar, de 19 anys, que ve cedit una temporada pel Pick Szeged d'Hongria.

A banda de les quatre incorporacions, el Fraikin també ha renovat per dues temporades a Arnau Garcia i Adrià Figueras; per una, a Álvaro Ferrer; i per tres, el jove Mamadou Gassama, que ja és només jugador del primer equip.

Edicions locals