Montseny celebra l'onzena edició de la Fira d'Herbes Remeieres i Artesans

Un dels actes que més interès va generar va ser la Mostra de Roses, amb més de 65 varietats diferents

Societat

Montseny

La Mostra de Roses va ser la sorpresa i el toc de color en la XI Fira d’Herbes Remeieres i Artesans que es va celebrar diumenge al poble del Montseny. Els visitants i veïns van poder veure i olorar les 65 varietats diferents de roses que l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat va seleccionar acuradament per a l’esdeveniment.

La fira també va ser un aparador per als artesans –la majoria de veïns del poble–, davant els quals el públic assistent s'interessava per com havien elaborat els seus productes.

El dissabte previ i amb la participació del públic assistent a la conferència 20 herbes remeieres del massís del Montseny, es va compaginar la biologia amb la tradició popular.

D'altra banda, l’Associació i l’Ajuntament de Montseny han encetat converses per ampliar la mostra de roses l’any vinent i fer-hi alguna activitat floral. El regidor de Desenvolupament Econòmic, Carles Corominas, destaca que "les activitats firals de Montseny, tot i ser de petit format, són un punt de trobada atractiu per als artesans locals, que cada vegada més es van incorporant a la Xarxa productes de la terra, i són també motiu de visita al poble".


Edicions locals