El FIM CEV Repsol clausura la quarta ronda de la temporada al Circuit

El pilot Ricky Cardús guanya una de les dues curses de Moto 2

Esports

Granollers, Montmeló, Parets del Vallès

El FIM CEV Repsol International Championship ha clausurat la quarta ronda de la temporada 2016 al Circuit de Barcelona-Catalunya, després d’un cap de setmana triomfal que ha deixat sis emocionants curses dels campionats Moto3 Junior World Championship, Moto2 European Championship, Superbike European Championship i Kawasaki Z Cup.

Ricky Cardús (Promoto Sport) s’ha alçat a l’esglaó més alt del podi a la primera cursa de Moto2. El pilot català, que partia des de la segona línia de la graella, ha signat una gran victòria durant el cap de setmana del seu debut a la categoria. Pel que fa en la segona cursa, Remy Gardner (Race Experience) s’ha fet amb una merescuda victòria.

A Moto 3, el principal dominador del cap de setmana ha estat Lorenzo Dalla Porta, de l’equip Laglisse Academy. Dalla Porta ha guanyat les dues curses sent el pilot més ràpid de la categoria.

A Superkibe, Carmelo Morales (Yamaha Laglisse) s’ha imposat a la cursa de Superbike, que ha vist reduir les 17 voltes programades a 7 degut a un accident a la volta 3 i a Kawasaki Z Cup, Marc Cortell ha volgut plantar cara als seus rivals amb la pole que va aconseguir dissabte i s’ha adjudicat la victòria.

Edicions locals