El bus exprés de la Vall del Tenes a Barcelona incrementa el nombre de viatges a l'agost i els festius

Hi haurà 8 noves expedicions exprés els dies feiners d'agost i 6 noves expedicions exprés els dissabtes i festius de tot l'any

Societat

Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana

El bus exprés e7, que uneix la Vall del Tenes i Barcelona, incrementarà el nombre d'expedicions a partir del pròxim 1 d'agost. Concretament hi haurà 8 nous viatges exprés en els dos sentits de la marxa els dies laborables del mes d'agost i 6 nous viatges d'anada i tornada els dissabtes i festius de tot l'any.

Aquest increment de 8 nous viatges exprés d'anada i tornada els dies laborables del mes d'agost i de 6 nous viatges d'anada i tornada els dissabtes i festius de tot l'any del bus exprés e7, que uneix la Vall del Tenes i Barcelona, és la resposta del Departament de Territori de la Generalitat a les demandes dels ajuntaments del traçat.

Actualment el servei ofereix 13 serveis exprés diaris en sentit Vall del Tenes i 14 a Barcelona de dilluns a divendres feiners excepte el mes d'agost, que es complementen amb els serveis convencionals no exprés.

Francesc Juzgado, regidor de Territori de Parets, assegura que "es tracta d'una molt bona notícia per als usuaris del bus", i valora molt positivament "l'esforç econòmic i de gestió del Departament de Territori i de l'empresa operadora del servei, que han atès les reivindicacions dels ajuntaments dels municipis per on passa el bus, amb un servei ininterromput durant tot el dia i tots els dies de l'any".

L'any 2015 l'autobús exprés de la Vall del Tenes (e7), que uneix Bigues i Riells, Santa Eulàlia, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Parets amb Barcelona, va registrar 843.717 usuaris, xifra que suposa un increment en el nombre de passatgers d'un 5% respecte el 2014 i de l'11% si es compara amb el 2012, l'any anterior a convertir aquesta línia en exprés.

Edicions locals