L'EC Granollers continua a Tercera Divisió

L'ascens del Gavà a Segona B dóna la permanència a l'equip d'Albert Cámara

Esports

Granollers

L'EC Granollers es queda una temporada més a la Tercera Divisió. L'ascens del Gavà a la Segona Divisió B comporta que l'equip d'Albert Cámara se salvi del descens no compensat a Primera Catalana.

El Gavà va celebrar ahir l'ascens després d'una tanda de penals, que va fer esclatar l'alegria del camp de la Bòbila del Baix Llobregat i de part de la directiva de l'ECG que es va desplaçar fins al camp. Un d'aquests que van anar fins a Gavà va ser el propi president, Xavier Abolafio, o el director esportiu, Dani Rizaldos. El Gavà arribava al la tornada de l'eliminatòria amb el 2 a 2 de Castelló. A la primera part es va posar 2 a 0 a favor però a la represa el Castelló va igualar l'electrònic i després d'una pròrroga el Gavà ha passar després dels penals.

L'EC Granollers veu ara com es queda un any més a Tercera Divisió després d'acabar la temporada fa un mes i mig en zona de descens no compensat. Els granollerins necessitaven l'ascens de dos equips de la Tercera Divisió i han arribat de les botes del Gavà i El Prat, que la propera temporada jugaran a la Segona Divisió B. D'aquesta manera, l'ECG desvetlla el seu futur i ara podrà planificar amb la certesa de que el proper curs estarà a Tercera.

Edicions locals