Vicente Álamo completa el triplet de porters del Fraikin BM Granollers

El jugador torna a les pistes d'handbol després de retira-se fa un any

Esports

Granollers

Vicente Álamo tornarà a situar-se sota els pals del Palau d'Esports la propera temporada. El porter s'ha compromès amb el Fraikin BM Granollers per una temporada i estarà a les ordres del seu excompany, Carlos Viver. Álamo s'havia retirat el maig de 2015 i aquesta temporada estava vinculat amb el BM Granollers com a entrenador de porters.

El porter, amb una àmplia experiència als seus 40 anys, donarà suport a la porteria vallesana protegida per Pol Sastre i el jove Marc Guàrdia. Després de conèixer la baixa de César Almeida per a la temporada vinent, el club veia la necessitat de trobar una altra peça per a l'equip. "Tot ha sortit de manera inesperada però, confirmo que em fa moltíssima il·lusió i que intentaré aportar experiència i molt treball", explica en una nota del club granollerí.

Álamo va jugar en Asobal amb el BM Granollers 11 temporades assolint les dues Copes EHF (1995 i 1996) i la temporada 2002-03 va ser escollit millor porter. També va jugar al Cangas, l’Ademar Lleó amb que va guanyar la Copa Asobal (2008), al Benfica i va ser internacional amb Espanya.

Edicions locals