Mollet amplia a 30 minuts l'aparcament gratuït a les zones blaves per als residents

L'Ajuntament afegeix 15 minuts més a la bonificació existent fins ara per als conductors que paguen l'impost de vehicles a la ciutat

Societat

Mollet del Vallès

L'Ajuntament de Mollet bonificarà amb 30 minuts d'aparcament gratuït en zona blava els veïns de la ciutat que paguin l'impost de vehicles a la ciutat i que durant el 2015 no hagin estat sancionats a Mollet. D'aquesta manera s'afegeixen 15 minuts més a la bonificació ja existent fins ara, que erea de 15 minuts gratuïts per estacionar en zona blava.

L'Ajuntament de Mollet amplia a 30 minuts la possibilitat d'aparcament gratuït en zona blava per als residents que paguen l’impost de vehicles a la ciutat i que al llarg de 2015 no han estat multats a Mollet. En el cas que no es compleixin aquests requisits, la bonificació que s'aplicarà serà de 15 minuts, tal com s'aplica a la ciutat des de fa sis anys.

D’aquesta manera, a la iniciativa inicial, que tenia l'objectiu de facilitar l’estacionament i la mobilitat, se suma aquesta campanya amb el propòsit de promoure el comportament cívic al volant i el respecte a la normativa de circulació.

Per poder optar a aquests 30 minuts d'aparcament gratuït, cal posar l’adhesiu de la campanya en un lloc ben visible del cotxe i treure un tiquet d’aparcament. L’adhesiu es pot recollir al mateix Ajuntament, al Centre Cultural La Marineta o al Centre Cívic de Can Borrell, només cal indicar el DNI i ensenyar el comprovant de pagament del rebut de l’impost de vehicles de 2016.

Els adhesius de la campanya de l’any passat estaran vigents fins el 17 de juliol. 

Edicions locals