L'Open Night de Llinars arriba aquest divendres a la tercera edició

Una trentena d'establiments, entre comerços i restaurants, participen en l'edició d'enguany

Economia

Llinars del Vallès

Llinars celebrarà aquest divendres al vespre la tercera edició de l'Open Night, un esdeveniment que promou el comerç de proximitat i el sector gastronòmic del municipi. L'Open Night està organitzat per la UBIC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llinars, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Barcelona i el moviment Viles Florides.

En l'edició d'aquest any de l'Open Night de Llinars hi participaran 20 comerços i 9 restaurants associats, i serà una bona ocasió per adquirir articles i productes comercials amb descomptes, ofertes i promocions entre les 20 i les 24 h. A més, en els nou restaurants participants es podrà sopar per només 6 euros. Els establiments també tindran una zona on els clients podran gaudir d'espectacles i moments especials.

A més, l'Open Night també tindrà altres espais i activitats paral·leles. De les 18.30 a les 20 h a la pl. de la Vila hi haurà inflables i jocs gegants gratuïts a càrrec d'El Tercer Element; de les 21 a les 21.30 h a la pl. de Damià Mateu hi haurà la plantada i cercavila de Capgrossos de Llinars del Vallès; de les 23 a les 23.30 h a la pl. de Damià Mateu hi haurà ball de bachata, merengue i salsa amb els instructors professionals de l’escola de ball Hips on fire; i de les 00 a la 1 h a la pl. de Santa Maria se celebrarà el fi de festa amb el Ball de l'Hora a càrrec de la Discoteca Mad.

Al mateix temps, de 20 a 00 h a la carpa de la Unió de Botiguers hi haurà un concurs de fotografia: un selfie ben divertit que s'haurà de fer en un marc gegant ubicat a la carpa, i compartir-lo de manera pública al Facebook de la Unió de Botiguers amb el hashtag #somubicsomllinarsON16. Es pot participar en versió parella i guanyar una nit per a dues persones amb esmorzar inclòs a la Masia Can Canal de Llinars o bé participar en la categoria de grup i guanyar un val de 100 euros a bescanviar entre els establiments inclosos en el díptic Open Night 2016. 

També per als més menuts, de les 20 a les 22 h, a la mateixa carpa tindrà lloc un taller a càrrec de la Glòria Bassa.

Edicions locals