Els joves i la lectura centren la 10a Escola d’Estiu de la Biblioteca Can Butjosa de Parets

A banda de les classes formatives, hi tindrà lloc la lectura dramatitzada 'Un aperitiu al Flore'

Cultura

Parets del Vallès

La desena edició de l’Escola d’Estiu de la Biblioteca Can Butjosa, a Parets, que tindrà lloc entre aquest dimarts i el divendres 8 de juliol, abordarà el repte d’acostar els adolescents a la lectura. 

Sota el títol De què parlem quan parlem de joves? Els joves, la lectura i els contextos, les jornades per a professionals de l’educació i la biblioteconomia parlaran de com fer front a aquesta escomesa amb la col·laboració dels experts Óscar Vilarroya, professor de neurociència; Marina Forcén, psicòloga; Zubia Leal, psicopedagoga; Júlia Baena, bibliotecària; Vicenç Pagès, autor de novel·la juvenil; Joaquim Noguero, periodista cultural; Joan Portell, doctor en didàctica de la llengua catalana; Carles Batlle, dramaturg; Lluís Serrasoles, professor de secundària; Emma Armengod, bibliotecària, i Gemma Ciuró, pedagoga.

A banda de les classes formatives, dimecres 6 hi haurà l’encontro imaginari Un aperitiu al Flore, de Narcís Comadira, una lectura dramatitzada que recrea la trobada imaginada entre Josep Carné, Mercè Rodoreda i Josep Pla, interpretats respectivament per Jaume Mallofré, Carme Sansa i Pep Tosar. 

Edicions locals