El programa 'Divendres', de TV3, visitarà Caldes de Montbui a partir de dilluns

Els responsables del programa fan una crida als veïns perquè hi participin com a públic

Societat

Caldes de Montbui

Dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve, 11, 12 i 13 d'abril, el programa Divendres, el magazine de tarda de TV3, farà les connexions des de Caldes de Montbui. Espartac Peran i el seu equip visitaran el poble i s'instal·laran durant tres dies a la plaça de la Font del Lleó per fer les connexions en directe des de Caldes.

Els responsables de Divendres i l'Ajuntament de Caldes animen els veïns a participar com a públic en la realització del programa, i per això caldrà ser a la plaça dilluns, dimarts i dimecres a les 17 h per fer de públic en directe durant dues hores.

Durant el programa, conduït des de Caldes per Espartac Peran i des del plató de Sant Joan Despí per Helena Garcia Melero, es tractaran continguts variats i vinculats amb la vila i també hi apareixeran els elements i els personatges més característics de Caldes. A més, el dilluns hi haurà en Màrius Serra amb la seva secció Paraules en ruta, on es repassa la manera de parlar i les dites més populars de la zona. 

D'altra banda, els veïns que vulguin anar de públic al plató el divendres 8 de juliol, tenen la possibilitat d'inscriure's al telèfon 93 865 56 56. Cal tenir més de 10 anys, i la sortida es farà en autocar des de l'estació d'autobusos, de les 14 h a les 20 h. Hi ha un total de 55 places.

Edicions locals