Tres campions vallesans a la Granollers Cup 2016

L'aleví femení de les Franqueses, el juvenil femení del BM la Roca i el júnior masculí del BMG s'imposen a les finals

Esports

Granollers

L'aleví femení de l'AEH les Franqueses, el juvenil femení del BM la Roca i el júnior masculí del KH-7 BM Granollers han estat els tres equips vallesans que han guanyat a la 18a edició de la Granollers Cup. De les 10 finals de diumenge al Palau d'Esports, en sis han hagut conjunts vallesans amb l'afegit dels subcampions de l'aleví masculí de l'AEH les Franqueses, i el cadet masculí i júnior femení del KH-7 BM Granollers.

El primer campió vallesà de la jornada va ser al segon partit de les finals amb el júnior masculí del BMG, que va imposar-se a l'ASO Kings Nigeria, per 22 a 15, amb Arnau Xerta com a millor jugador de la màxima categoria del torneig internacional granollerí. L'entitat vallesana va arribar a dues finals més però no van poder aixecar cap altre títol. El júnior femení, que havia obert la ronda de finals a les 13 hores, va perdre contra l'AEBU Uruguai (15-14) i pel que fa al cadet masculí no va poder superar el Corazonistas de Zaragoza (24-17).

El segon campió vallesà va arribar tot seguit al triomf granollerí, l'aleví femení de les Franqueses va disputar una final catalana contra el Sant Quirze amb victòria per 21 a 13. En categoria aleví, el conjunt vallesà va destacar amb el finalista masculí, que va perdre contra l'Alejandria d'Egipte (21-7).

Fins a la tarda no va arribar la tercera victòria, el juvenil femení del BM la Roca va ser millor que no pas la selecció catalana i les roqueroles van guanyar per 20 a 16.

La resta de campions van ser l'Handbol Agramunt (infantil masculí), el BM Sanse (infantil femení), la selecció catalana (cadet femení) i la selecció de Corea (juvenil masculí).

Una Granollers Cup dels rècords
La Granollers Cup 2016 tanca una edició que torna a superar-se. Més de 1.200 partits en quatre dies entre els 376 equips participants. Els conjunts inscrits d'enguany han crescut un 68% respecte fa cinc anys. Enguany hi ha hagut 22 països de quatre continents.

Edicions locals