Detingut un home amb 26 antecedents per robar motos a Mollet, Barcelona i Granollers

Els Mossos van detenir la setmana passada un home de 53 anys acusat de robar, desballestar i vendre els vehicles

Societat

Canovelles, la Garriga, Granollers, Mollet del Vallès

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres de la setmana passada a Canovelles un home acusat d’haver robat com a mínim una desena de motocicletes les darreres setmanes en diversos municipis de l’àrea metropolitana, especialment a Barcelona, Granollers i Mollet.

Les motocicletes, la majoria de la marca Kawasaki, estaven emmagatzemades en una nau industrial de Canovelles, en la qual també hi havia un taller en què el detingut desballestava els vehicles i els separava per peces.

La detenció de l’individu, de 53 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Garriga, es va produir després que la policia interceptés una furgoneta robada i conduïda per aquesta persona amb una moto Kawasaki a l’interior mentre es dirigia cap a la nau de Canovelles, a l’interior de la qual els Mossos van localitzar fins a 10 motocicletes i una furgoneta robades recentment.

Segons fonts policials, els primers indicis apunten al fet que l’home desmuntava les motos a l’interior de la nau per, tot seguit, vendre les peces al Marroc.

Es dóna la circumstància que el detingut, a qui el jutge va posar en llibertat provisional a l’espera de judici, acumula fins a 26 antecedents per fets similars o atracaments violents.

Edicions locals