Un camió carregat de porcs bolca a la C-17 a la Garriga

L'accident s'ha produït en sentit nord a tres quarts de vuit del matí i ha obligat a desviar el trànsit per l'interior de la població

Societat

la Garriga

Un camió carregat de porcs ha bolcat aquest dimecres al matí, poc abans de les vuit, al quilòmetre 29 de l'autovia C-17 en sentit nord, a l'altura de la Garriga, cosa que ha obligat a tallar un carril en sentit nord primer i a desviar posteriorment el trànsit per la carretera BP-1432 per retirar el camió i els animals que transportava.

El camió ha sortit de la via poc abans de les vuit i ha quedat ocupant el voral i part del carril dret a la zona de la Doma. Aquest fet ha obligat a tallar la C-17 durant gairebé mitja hora per retirar el vehicle i els animals, alguns dels quals han ocupat la calçada. Les cues de trànsit han estat de quatre quilòmetres en sentit nord, i el trànsit s'ha hagut de desviar per la carretera BP-1432, per l'interior de la població.

El conductor del vehicle ha resultat il·lès i alguns dels animals han mort o han resultat ferits. Els Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Servei d'Emergències Mèdiques i la Policia Local de la Garriga han intervingut en les tasques de neteja i gestió de l'accident.

Edicions locals