Caldes celebrarà el segon Festival Molí de l'Esclop amb més música en directe

Quatre caps de cartell actuaran a la vila termal el 22, 23, 29 i 30 de juliol: Estúpida Eirkah, Sanjosex, David Verdaguer i Xarim Aresté

Cultura

Caldes de Montbui

El festival Molí de l'Esclop s'ha proposat enguany fer propostes inèdites, com l'actuació en format duet (guitarra i piano) de Xarim Aresté i Ricard Sohn. També, segons els organitzadors, reproduirà el carisma warholià per l'atreviment, la transgressió i el color en el sentit més musical. El festival tindrà lloc al vell Molí de l'Esclop, entre pedres medievals, herència romana, essències termals i la riera de Caldes.

Enguany, el Festival Molí de l'Esclop repartirà les quatre actuacions les nits de divendres i dissabte dels dos darrers caps de setmana de juliol. Els concerts seran a l'entorn del Molí de l'Esclop a les 22 h, però l'obertura de portes a l'espai es farà a les 20.30 h amb l'objectiu d'oferir als assistents l'oportunitat d'allargar la vetllada tant abans com després dels concerts per fer una copa o sopar. El preu de les entrades serà de tres euros i es poden adquirir al Museu Thermalia i també en el moment d'accedir al concert.

Els artistes convidats enguany al festival calderí són Estúpida Eirkah (22 de juliol), Sanjosex (23 de juliol), David Verdaguer (29 de juliol) i Xarim Aresté (30 de juliol).

Edicions locals