Hummel vestirà al BM Granollers els propers anys

L'entitat granollerina presentarà el disseny de la nova samarreta dijous

Esports

Granollers

El BM Granollers vestirà amb la marca Hummel a partir de la temporada 2016-2017 i deixarà de fer-ho amb Kempa. L’acord es farà efectiu aquest dijous en una roda de premsa al Palau d’Esports, que també servirà per presentar el nou disseny de la samarreta.

L'acord farà que Hummel, fundada l'any 1924 a Hamburg i actualment amb seu a la ciutat danesa d'Arhus, vesteixi totes les categories del BM Granollers durant les properes temporades. La marca és una de les referents al món de l'handbol. “Hummel ha mostrat un gran interès a vestir el BM Granollers, ja que es tracta d'un dels clubs amb més història i amb un model de formació i planter que l'ha portat a conquerir grans fites, com una Recopa d'Europa de 1976, dues Copes EHF i, més recentment, la classificació per a la Final Four de l'EHF Cup durant la temporada passada”, explica en una nota el BM Granollers

Del planter del BM Granollers, han sortit grans jugadors com Ferrán Solé o Antonio García, que ja representen Hummel com ambaixadors de la marca. A més, la Granollers Cup, un dels tornejos d'handbol base més reconeguts a nivell internacional, ha sigut un important valor afegit a l'hora d'assolir l'acord.

La roda de premsa per presentar el nou disseny de la samarreta, que tindrà lloc dijous (17.30 h) comptarà amb Josep Pujadas, president del BM Granollers; i José García, president de Hummel España-Portugal.

Edicions locals